Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Διανομή ροδάκινων στην πόλη και στα χωριά της Λευκάδας

Χωρίς συνωστισμό η δωρεάν διανομή ροδάκινων στην πόλη της Λευκάδας

5_rodakina
Έγινε σήμερα με πρωτοβουλία του Δήμου Λευκάδας, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος δωρεάν διανομής αποσυρόμενων προϊόντων ΚΑΝ (ΕΚ) 1308/213 και ΚΑΝ (ΕΚ) 543/11, η δωρεάν διανομή ροδάκινων και νεκταρινιών.
1_rodakina 3_rodakina
Η διανομή ξεκίνησε στις 10 το πρωί στο πάρκινγκ του Δημαρχείου, ενώ μέρος του φορτίου της νταλίκας με τους 17 συνολικά τόνους ροδάκινα και νεκταρίνια από τον αγροτικό συνεταιρισμό Βελβεντού Κοζάνης είχε προωθηθεί στις δημοτικές ενότητες για να γίνει με την συνεργασία των Αντιδημάρχων και των Τοπικών Συμβούλων η διανομή στα χωριά.
Η δωρεάν διανομή έγινε στο πλαίσιο της απόσυρσης των αγροτικών προϊόντων μετά το ρωσικό εμπάργκο και αφορούσε κυρίως ευπαθείς ομάδες, εκπαιδευτικές μονάδες και διάφορα άλλα ιδρύματα, χωρίς όμως να αποκλείεται και όποιος άλλος ήθελε.
Στη διανομή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι πρωτοκλασάτοι Αντιδήμαρχοι της νέας Δημοτικής Αρχής κ.κ. Νικητάκης Μάρκος και Θανάσης Περδικάρης όχι μόνο εποπτικά, αλλά χειρωνακτικά πρωτίστως, στο ξεφόρτωμα της νταλίκας. Κι αυτό, οφείλουμε να ομολογήσουμε, ήταν ένα ευχάριστο ξάφνιασμα!




Δεν υπάρχουν σχόλια: