Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Κάλαντα σε δήμαρχο και αντιπεριφερειάρχη


fi1

Η ηλιόλουστη παραμονή Χριστουγέννων επέτρεψε στη φιλαρμονική να παιανίσει τα κάλαντα στον περίβολο του Διοικητηρίου στον αντιπεριφερειάρχη, Θοδωρή Χαλικιά, περιφερειακούς συμβούλους,  το δήμαρχο, Κώστα Αραβανή, τους αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Τα κεράσματα και ανταλλαγή ευχών ήρθα αμέσως μετά
Ο αντιπεριφερειάρχης
Ο αντιπεριφερειάρχης, Θοδωρής Χαλικιάς δήλωσε στο lefkadapress: ” Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και χαρά. Θέλω να πω στους συμπολίτες μας να έχουν κουράγιο και να ελπίζουν, όπως κάνουμε όλοι άλλωστε, ότι το νέο έτος που έρχεται θα είναι καλύτερο και θα αφήσουμε πίσω κάθε γκρίζο που όλα αυτά τα χρόνια μας ταλαιπωρεί. Πρέπει να επιστρέψει το χαμόγελο και η αισιοδοξία.”

Ο Δήμαρχος
Ο δήμαρχος Λευκάδας δήλωσε στο lefkadapress: ” Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά να είναι καλά γιατί πάνω απ’ όλα είναι η υγεία , να είναι αυτή η νέα χρονιά δημιουργική για την Κοινωνία. Κυρίως να μπορέσει ο κόσμος να δείξει την αγωνιστική του διάθεση ώστε να αντιπαλέψει τα συλλογικά προβλήματα που έχει σαν κοινωνία  αλλά και τα προσωπικά του προβλήματα. Προπαντός όμως να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας.  Εύχομαι με κέφι και χαμόγελο αυτές τις ημέρες. Όλα θα πάνε καλά” 


Δεν υπάρχουν σχόλια: