Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Κώστας Δρακονταειδής:Είμαι αισιόδοξος. Αύριο θα είναι μία καλύτερη μέρα

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ lefkadanews
- Οι πρώτες δηλώσεις του  δημάρχου Λευκάδας μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών.
Καθ΄όλη τη διάρκεια της εκλογικής καταμέτρησης ο δήμαρχος Λευκάδας, βρισκόταν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και μοιραζόταν την ίδια ανησυχία μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές κα τα μέλη του κόμματος, για την έκβαση των αποτελεσμάτων. Εμφανώς χαρούμενος, με τη νίκη αυτή, έκανε στο Lefkadanews τις παρακάτω δηλώσεις:
Τι έχετε να πείτε για αυτή τη νίκη;
Νομίζω ότι ήταν μία μεγάλη νίκη της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού. Φυσικά ο δρόμος είναι δύσκολος, νομίζω όμως ότι όλος ο ελληνικός λαός ενωμένος θα καταφέρει αυτό που πολλοί θεωρούν ότι είναι ακατόρθωτο. Να φέρει και την αξιοπρέπεια στη χώρα μας, και την ανάπτυξη που την έχει ανάγκη η χώρα μας και εν τέλει να θέσουν τα πρώτα σπέρματα αλλαγών στην Ευρώπη.  Είμαι πολύ αισιόδοξος. Αύριο θα είναι μία καλύτερη μέρα.
Τριπλή νίκη του Σύριζα στο νησί. Μετά από την εξάμηνη θητεία σας ως δήμαρχος, έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Τι έχετε να πείτε για αυτό;
Προφανώς θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη του κόσμου στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς και στις βουλευτικές, νομίζω ότι δείχνει την εμπιστοσύνη του. Η ευθύνη πια γίνεται για εμάς ακόμα μεγαλύτερη για να μπορέσουμε να κάνουμε πράγματα για τον τόπο μας, το νομό μας, τα νησιά μας και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Πάντως σε κάθε περίπτωση χρειαζόμαστε - είναι προϋπόθεση για να γίνουν όλα όσα είπα- την έμπρακτη στήριξη και της ίδιας της κοινωνίας. Τη στήριξη δηλαδή και όχι μόνο την ψήφο στις εκλογές. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και νομίζω ότι θα γίνει.
Είναι ένδειξη αυτή η νίκη, της ανταπόκρισης του μέχρι τώρα έργου σας; Το ερμηνεύετε έτσι εσείς;
Δε νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι η παρουσία μας στη Δημοτική Αρχή είναι αυτή που έκανε τον κόσμο να επιλέξει το ΣΥΡΙΖΑ με τα ποσοστά αυτά στο νομό μας. Θεωρώ όμως ότι και εμείς από τη μεριά μας, ως  φυσικά πρόσωπα και όχι ως Δημοτική Αρχή συμβάλαμε για αυτήν την επιτυχία.

Στη κεντρική φωτογραφία ο Δήμαρχος Λευκάδας, γιορτάζει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον αντιδήμαρχο Μάρκο Νικητάκη, ο οποίος είναι όχι μόνο χρήσιμος συνεργάτης του Δημάρχου , αλλά και πολύ καλός του φίλος.
Ρούλα Γιαννουλάτου
23:50:27
2015-01-25

Δεν υπάρχουν σχόλια: