Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΠΟΧΗ ΤΣΙΠΡΑ

http://tvxs.gr/news/ekloges-septembris-2015/i-epoxi-tsipra-sta-protoselida

Η «Εποχή Τσίπρα» στα πρωτοσέλιδα

Σε πρώτο πλάνο

08:26 | 21 Σεπ. 2015
Τελευταία ανανέωση 11:05 | 21 Σεπ. 2015
Κυρίαρχος στην κάλπη αλλά και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την επομένη των εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας. «Εποχή Τσίπρα» και καιρός για έργο για τον «νικητή παντός καιρού», το μήνυμα των εφημερίδων.
Δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα:
Με μία ολοσέλιδη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και τον τίτλο «Ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας» κυκλοφορεί η σημερινή Αυγή. Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και η εκτίμηση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ ότι « η σπουδαία επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ στέλνει σημαντικό μήνυμα στην ευρωπαϊκή Αριστερά».
Η εφημερίδα των συντακτών
Στα κόκκινα βάφεται το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών, που κυκλοφορεί την επομένη των εκλογών με τον τίτλο «Νικητής παντός καιρού - 35,53%».
«Καθαρή νίκη Τσίπρα» ο τίτλος του σημερινού Έθνους. Κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό σχηματίζει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, γράφει τοι Έθνος.
Αλλαγή εποχής για «Τα Νέα», που κυκλοφορούν με ένα εντυπωσιακό ολοσέλιδο σκίτσο του πρωθυπουργού στο πρωτοσέλιδό τους και με τον κόκκινο τίτλο «Εποχή Τσίπρα». «Η φθορά της εξουσίας αρχίζει από το πρώτο λεπτό. Είναι κάτι που ξεχνιέται μέσα στη μέθη της νίκης. Πόσο μάλλον μέσα στην παραζάλη ενός πολιτικού θριάμβου. Ο Αλέξης Τσίπρας κερδίζει για τρίτη φορά στην κάλπη μέσα σε 9 μήνες. Ένα μέρος του λαού τον ακολουθεί αν όχι με κλειστά, πάντως με μισόκλειστα μάτια ― αλλά και μισάνοιχτες τράπεζες ― είτε για να ψηφίσει όχι στο δημοψήφισμα, είτε για να τον ξαναψηφίσει για πρωθυπουργό. Φαίνεται απίστευτο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί το ποσοστό του σχεδόν ανέπαφο. Ευκαιρία λοιπόν για μία νέα αρχή», είναι το σχόλιο στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.
«Δεύτερη εντολή σε Τσίπρα - Καμμένο» είναι ο λιτός τίτλος της Καθημερινής για το αποτέλεσμα των εκλογών.
«Ύστατη ευκαιρία για την χώρα και τον Τσίπρα» βλέπει στο αποτέλεσμα της κάλπης ο Ελεύθερος Τύπος. «Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Επτά μήνες διαπραγματεύσεων, capital controls, τρίτο μνημόνιο και ξανά ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», σχολιάζει η εφημερίδα.
Kontra News
Συμβουλές στον νέο (παλιό) πρωθυπουργό δίνει η KontraNews.
«Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τις δυνάμεις του για την ανασύνταξη του κινήματος για τη λαϊκή συμμαχία», ο τίτλος του Ριζοσπάστη.
Γιατί κάναμε εκλογές αναρωτιέται η Εστία.
«Τι άλλο δηλαδή έπρεπε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να ηττηθεί;», αναρωτιέται η Δημοκρατία.
Αγγελιοφόρος
Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: