Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ






ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
www.lefkada.gov.gr                                                  
τηλ. 2645360500                                                        
Λευκάδα,  8 Ιουνίου 2016


           
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναβολή δημοπρασίας στην περιοχή Κάθισμα

Πληροφορούμε τους ενδιαφερόμενους ότι η δημοπρασία για την εκμίσθωση τεσσάρων τμημάτων αιγιαλού παραλίας για ομπρέλες – ξαπλώστρες στην περιοχή «Κάθισμα» που έχει ανακοινώσει ο Δήμος μας για τις 14 του τρέχοντος μήνα αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.
Παρότι στην αλληλογραφία του Δήμου μας με την αρμόδια Περιφερειακή Δ/νση Δημόσιας Περιουσίας είχαμε σαφή οδηγία να γίνει η σχετική δημοπρασία στη συγκεκριμένη περιοχή (έγγραφο της Δ/νσης από 10.05.2016), την οποία και επισπεύσαμε αποστέλλοντας τους όρους διακήρυξης στις 27.5 και λαμβάνοντας την έγκριση τρεις μέρες αργότερα, με νέο έγγραφο που παραλάβαμε σήμερα ζητείται η τροποποίηση της δημοπρασίας.
Δυστυχώς, λόγω της ασάφειας όσον αφορά την τροποποίηση και των γραφειοκρατικών απαιτήσεων, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τη νέα ημερομηνία της δημοπρασίας.
Αν και η ευθύνη δεν βρίσκεται στις Υπηρεσίες μας, παρά ταύτα λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία και δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το συντομότερο.



ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: